AFHAALGERECHTEN EINDEJAAR


    AFHAALGERECHTEN EINDEJAAR 2020

     

    Hapjes In €
    3 koude 6,00
       
    Kreeften koud gekookt en gesneden  
    500 gram 35,00
    600 gram 42,00
    700 gram 49,00
    Garnituur (groenten, ei, tomaat, enz.) en sausjes (mayonaise en cocktail) per persoon 5,00
       
    Kreeften warme bereiding (à la nage, américaine, grillé)  
    500 gram 40,00
    600 gram 47,00
    700 gram 54,00
    Rijst of aardappelen naar keuze  per persoon 2,50
       
    Zeeuwse oesters  
    Diepe oester (creuse) n°2 geopend per 6 stuks 15,00
    Platte oester 5/0 geopend per 6 stuks 18,00
       
    Voorgerechten  
    Terrine van ganzenlever (60 gram per persoon) met bijhorende garnituur en toast 18,00
    Gravlax (gemarineerde zalm), graanmosterd, yoghurtdip 14,00
       
    Soepen  
    Bisque met garnalen per liter (= ± 3 personen) 20,00
    Bisque met kreeft per liter (= ± 3 personen) 25,00
    Heldere soep per liter + garnituur (= ± 3 personen) 17,00
       
    Warme visgerechten  
    Zeetong – selderrisotto – romige schaaldierenjus  als voorgerecht 23,00
                                                                                    als hoofdgerecht met pommes dûchesse 30,00
    Paling gebakken, groen, room 25,00
    Paling op Sentse wijze (prei, garnalen) 27,00
                  (Voorgebakken verse frietjes bij de paling) 2,00
       
    Wildgerechten (groentengarnituur en aardappelen inbegrepen)  
    Fazant Fine Champagne (minimum 2 pers.) pp 25,00
    Hazenrug in de room (minimum 2 pers.) pp 29,00
    Hertenfilet met pepersaus 26,00
       
    IJstaarten / broodjes  
    IJstaarten met notenlaagje / eierlikeur / vers fruit / coulis (vanaf 6 pers.) 7,00
       
    Lijnzaadbroodjes huisgemaakt (180 gram per stuk) 1,50

    BESTELLEN

    Kan via mail naar info@restaurantdewarande.be of bel naar 09 379 00 51.

    AFHALEN PRAKTISCHE INFO

    –> Kerstavond en oudejaarsavond tussen 12u30 en 16u30,  kerstdag tussen 10u en 11u30.

    –> Bestellen kan uiterlijk tot en met zaterdag 19/12 (kerst) en 26/12 (oudejaarsavond).

    –>Op nieuwjaarsdag zelf kan niet meer afgehaald, maar u kan afhalen op 31/12 en dit probleemloos serveren de dag erna.

    –>Per besteld menu krijgt u er huisgebakken lijnzaadbrood bij.