AFHAALGERECHTEN EINDEJAAR
AFHAALGERECHTEN EINDEJAAR 2020
Hapjes | In € |
3 koude | 6,00 |
Kreeften koud gekookt en gesneden | |
500 gram | 35,00 |
600 gram | 42,00 |
700 gram | 49,00 |
Garnituur (groenten, ei, tomaat, enz.) en sausjes (mayonaise en cocktail) per persoon | 5,00 |
Kreeften warme bereiding (à la nage, américaine, grillé) | |
500 gram | 40,00 |
600 gram | 47,00 |
700 gram | 54,00 |
Rijst of aardappelen naar keuze per persoon | 2,50 |
Zeeuwse oesters | |
Diepe oester (creuse) n°2 geopend per 6 stuks | 15,00 |
Platte oester 5/0 geopend per 6 stuks | 18,00 |
Voorgerechten | |
Terrine van ganzenlever (60 gram per persoon) met bijhorende garnituur en toast | 18,00 |
Gravlax (gemarineerde zalm), graanmosterd, yoghurtdip | 14,00 |
Soepen | |
Bisque met garnalen per liter (= ± 3 personen) | 20,00 |
Bisque met kreeft per liter (= ± 3 personen) | 25,00 |
Heldere soep per liter + garnituur (= ± 3 personen) | 17,00 |
Warme visgerechten | |
Zeetong – groentebed – romige schaaldierenjus als voorgerecht | 23,00 |
als hoofdgerecht met pommes dûchesse | 30,00 |
Paling gebakken, groen, room | 25,00 |
Paling op Sentse wijze (prei, garnalen) | 27,00 |
(Voorgebakken verse frietjes bij de paling) | 2,00 |
Wildgerechten (groentengarnituur en aardappelen inbegrepen) | |
Fazant Fine Champagne (minimum 2 pers.) | pp 25,00 |
Hazenrug in de room (minimum 2 pers.) | pp 29,00 |
Hertenfilet met pepersaus | 26,00 |
IJstaarten / broodjes | |
IJstaarten met notenlaagje / eierlikeur / vers fruit / coulis (vanaf 6 pers.) | 7,00 |
Lijnzaadbroodjes huisgemaakt (180 gram per stuk) | 1,50 |
BESTELLEN
Kan via mail naar info@restaurantdewarande.be of bel naar 09 379 00 51.
AFHALEN PRAKTISCHE INFO
–> Kerstavond en oudejaarsavond tussen 12u30 en 16u30, kerstdag tussen 10u en 11u30.
–> Bestellen kan uiterlijk tot en met zaterdag 19/12 (kerst) en 26/12 (oudejaarsavond).
–>Op nieuwjaarsdag zelf kan niet meer afgehaald, maar u kan afhalen op 31/12 en dit probleemloos serveren de dag erna.
–>Per besteld menu krijgt u er huisgebakken lijnzaadbrood bij.