Afhaalmenu en -gerechten

29 – 30 mei 2021

AFHAALMENU

Koude hapjes (3 stuks)

Terrine van ganzenlever – compote van wortel en sinaas – notentoast

Tongschar – asperges – zeekraal – mosterdsaus

Kalfsfilet – Provençaalse toetsen – penne – spinazie

Aardbeien – witte chocoladetaartje – citroenmelisse – aardbeienijs (ook apart verkrijgbaar 7 €)

Menu met hapjes: € 60 / menu zonder hapjes € 54

–>bij het menu krijgt u er huisgebakken lijnzaadbrood bij

KREEFTEN

Onderstaande zijn richtprijzen. Prijs is volgens juiste gewicht per kreeft.
In eigen nat, américaine, gegrild, Bellevue

  • Kreeft vanaf 400 gram, € 34
  • Kreeft vanaf 500 gram, € 42,5
  • Kreeft vanaf 600 gram, € 51

VOORGERECHTEN

3 koude hapjes € 6
Witte asperges, gerookte zalm en mimosa van ei € 16
Terrine van ganzenlever (+ 60 gram) met garnituur en toast € 16
Tijgergarnalen (5 stuks) in Sardische boter € 13

SOEPEN (per liter)

Bisque met grijze garnalen, € 20
Bisque met kreeftenvlees, € 25
Aspergeroomsoep met garnituur € 12

HOOFDGERECHTEN

Paling groen of room € 25
Paling op Sentse wijze (prei, garnalen) € 27
Tongschar – asperges – zeekraal – mosterdsaus – krielaardappel € 26
Kalfsfilet – Provençaalse toetsen – penne – spinazie € 30

–>voorgebakken verse frieten bij paling pp, € 2

BESTELLEN

Bestellen kan ten laatste tot donderdag 20 mei en 27 mei voor 18u00.

BELANGRIJK: bij uw reservatie steeds de dag, het uur van afhaling en uw telefoonnummer vermelden a.u.b.

Kan via mail naar info@restaurantdewarande.be of bel naar 09 379 00 51.

AFHALEN

Afhalen vrijdag en zaterdag tussen 16u30 en 18u30, zondag tussen 10u30 en 12u30.