Afhaalmenu en -gerechten

Moederdag

7 – 8 – 9 mei 2021

AFHAALMENU

Koude hapjes (3 stuks)

Witte asperges – vitello tonnato – radicchio – kappers

Schelvishaasje – lamsoor – lichte kerrieroom

Filet van jonge duif – kroketten – ketjapsaus – gekonfijte wortel – witte kool

Aardbeien – mousse – yoghurt-limoensorbet – limoncello (apart 7 €)

Afhaalmenu zonder 3 hapjes, € 52
Afhaalmenu met 3 hapjes, €  58

—>Bij het menu krijgt u er huisgebakken lijnzaadbrood bij

KREEFTEN

Onderstaande zijn richtprijzen. Prijs is volgens juiste gewicht per kreeft.

In eigen nat, américaine, gegrild, Bellevue

Kreeft vanaf 400 gram, €  34
Kreeft vanaf 500 gram, €  42,5
Kreeft vanaf 600 gram, €  51

VOORGERECHTEN

3 koude hapjes € 6

Witte asperges, gerookte zalm en mimosa van ei € 16

Terrine van ganzenlever (+ 60 gram) met garnituur en toast  € 16

Tijgergarnalen (5 stuks) in Sardische boter € 13

SOEPEN (per liter)

Bisque met grijze garnalen € 20

Bisque met kreeftenvlees € 25

Aspergeroomsoep met garnituur € 12

HOOFDGERECHTEN

Paling groen of room € 25

Paling op Sentse wijze (prei, garnalen) € 27

Schelvishaasje – lamsoor – lichte kerrieroom – puree aardappel € 26

Filet van jonge duif – kroketten – ketjapsaus – gekonfijte wortel – witte kool € 28

–>voorgebakken verse frieten bij paling pp, €  2

BESTELLEN

Bestellen kan ten laatste tot maandagavond 3 mei 20u.

Kan via mail naar info@restaurantdewarande.be of bel naar 09 379 00 51.

BELANGRIJK: bij uw reservatie steeds de dag, het uur van afhaling en uw telefoonnummer vermelden a.u.b.

Kan via mail naar info@restaurantdewarande.be of bel naar 09 379 00 51.

AFHALEN

–>Afhaaldata: 7 – 8 – 9 mei

–> Afhalen kan op vrijdag en zaterdag tussen 16u30 en 18u30, zondag tussen 10u30 en 12u30.