Afhaalmenu en -gerechten

tijdens paasweekend

2 – 3 – 4 april 2021

AFHAALMENU

3 hapjes

Basseveldse asperges – smeuïg zalmnootje – gerookte zalm – graanmosterd

Gebakken tarbot – spinazie in kruidenroom – garnalenjus

Lamsboutje – ratatouille – salie – spekaardappelen

Paasdessert met chocoladeproevertjes (ook apart verkrijgbaar € 7)

Afhaalmenu zonder 3 hapjes, € 52
Afhaalmenu met 3 hapjes, €  58
—>Bij het menu krijgt u er huisgebakken lijnzaadbrood bij

KREEFTEN

Onderstaande zijn richtprijzen. Prijs is volgens juiste gewicht per kreeft.

In eigen nat, américaine, gegrild, Bellevue

Kreeft vanaf 400 gram, €  34
Kreeft vanaf 500 gram, €  42,5
Kreeft vanaf 600 gram, €  51

VOORGERECHTEN

3 koude hapjes, €  6
Oesters plat 5/0 per 6 stuks, €  18
Terrine van ganzenlever (+ 60 gram) met garnituur en toast, €  16
Tijgergarnalen (5 stuks) in Sardische boter, €  13

SOEPEN (per liter)

Bisque met grijze garnalen, €  20
Bisque met kreeftenvlees, €  25

HOOFDGERECHTEN

Paling groen of room, €  25
Paling op Sentse wijze (prei, garnalen), €  27
Gebakken tarbot – spinazie in kruidenroom – garnalenjus – puree, €  35
Lamsboutje – ratatouille – salie – spekaardappelen, €  26
–>voorgebakken verse frieten bij paling pp, €  2

BESTELLEN

Bestellen kan ten laatste tot maandagavond 29 maart 20u.

Kan via mail naar info@restaurantdewarande.be of bel naar 09 379 00 51.

AFHALEN

–>Afhaaldata: 2 – 3 – 4 april

–> Afhalen kan op vrijdag en zaterdag tussen 16u30 en 18u30, zondag tussen 10u30 en 12u30.