Afhaalmenu en -gerechten

vanaf 10 april 2021

AFHAALMENU

3 koude hapjes
Zeeduivel met prei en lamsoor, coulis van bataat, wortel en kerrie
Parelhoen Fine Champagne, asperges en slaharten, gefruite aardappel
Nagerecht met aardbeien (ook verkrijgbaar apart € 7)

Afhaalmenu zonder 3 hapjes, € 39
Afhaalmenu met 3 hapjes, € 45

KREEFTEN

Onderstaande zijn richtprijzen. Prijs is volgens juiste gewicht per kreeft.
In eigen nat, américaine, gegrild, Bellevue
Kreeft vanaf 400 gram, € 34
Kreeft vanaf 500 gram, € 42,5
Kreeft vanaf 600 gram, € 51

–>met rijst of aardappelen, € 2,5

VOORGERECHTEN

3 koude hapjes € 6
Witte asperges, gerookte zalm en mimosa van ei € 16
Terrine van ganzenlever (+ 60 gram) met garnituur en toast € 16
Tijgergarnalen (5 stuks) in Sardische boter € 13

SOEPEN (per liter)

Bisque met grijze garnalen, € 20
Bisque met kreeftenvlees, € 25
Aspergeroomsoep met garnituur € 12

HOOFDGERECHTEN

Paling groen of room € 25
Paling op Sentse wijze (prei, garnalen) € 27
Zeeduivel met prei en lamsoor, coulis van bataat, wortel en kerrie, krielpatat € 27
Parelhoen Fine Champagne, asperges en slaharten, gefruite aardappel € 25

–>voorgebakken verse frieten bij paling pp, € 2

BESTELLEN

Bestellen kan tot 3 dagen op voorhand, ten laatste op donderdag tegen 18u .
Bij uw reservatie dag, uur van afhaling en telefoonnummer vermelden a.u.b.!
Kan via mail naar info@restaurantdewarande.be of bel naar 09 379 00 51.

AFHALEN

–>Afhaaldata: 10 – 11 – 17 – 18 – 24 – 25 april / 1 -2 mei (indien nog gesloten)
–>Afhalen op zaterdag tussen 16u30 en 18u30, op zondag tussen 10u30 en 12u30.
–>Op zaterdag 1 mei ook afhalen mogelijk tussen 10u30 en 12u30