AFHAALMENU’S EINDEJAAR


    MENU KERSTAVOND & KERSTDAG

    Ganzenleverterrine – vijg – tarte tatin – walnotentoast – studentenhaver

    Tarbot – selderrisotto – romige schaaldierenjus – citroengras

    Sorbet van eigen druifjes met citroen

    Fazantenborst – boutje gekonfijt – truffeljus – zoete aardappel – witloof – veenbes – amandelkroket

    Mousse karamel – donkere chocolade – gekonfijte sinaasappel – home made nougatijs

     € 52 / met 3 koude hapjes € 58


    MENU OUDEJAARSAVOND & NIEUWJAARSDAG

    Ontschaalde Canadese kreeft – frisse groenten – basilicumpesto – venkelcoulis – gepofte rijst

    Heldere soep – wilde eend – dragon – eikenzwam – madeira

    Champagnesorbet

    Hertenkalf of haas (+ € 4) – kweepeersaus – pastinaak – bospaddenstoelen – rode kool – pankokroket

    Huisbereide ijstaart – notenlaag – meringue – vers fruit – coulis framboos

    56 / met 3 koude hapjes € 62


    BESTELLEN

    Kan via mail naar info@restaurantdewarande.be of bel naar 09 379 00 51.

    AFHALEN PRAKTISCHE INFO

    –> Kerstavond en oudejaarsavond tussen 12u30 en 16u30,  kerstdag tussen 10u en 11u30.

    –> Bestellen kan uiterlijk tot en met zaterdag 19/12 (kerst) en 26/12 (oudejaarsavond).

    –>Op nieuwjaarsdag zelf kan niet meer afgehaald, maar u kan afhalen op 31/12 en dit probleemloos serveren de dag erna.

    –>Per besteld menu krijgt u er huisgebakken lijnzaadbrood bij.