De Meetjeslandse Tafel
20 mei tot en met 23 juni
Wij hebben een hart voor de lokale producten uit het Meetjesland en onze provincie en zijn daarom verkozen als “Ambassadeur Lekker Oost-Vlaams”. Wij brengen u ieder gerecht met een apart verhaal.
Ontschaalde kreeft – jus van schaaldieren – asperges – zeekraal
**
Zeetong – grijze garnalen – nage met Champagne en sinaasappeltoets
of
Tarbot – spinazie – jus van gevogelte met plukverse kruiden (+ € 3)
of
Romige aspergesoep – bieslook
**
Zeebaars – lamsoor – lichte kerrie – lente stoemp (+ € 2)
of
Mechelse koekoek – gebakken asperges – shiitaké – natuurjus met salie
**
Taartje en ijs van aardbeien – rabarber – compote – citroenmelisse
of
Vanilleroomijs – aardbeien – coulis – slagroom – crumble
of
Crème brûlée van Leute Bokbier
of
Assortiment kaas – compote – notentoost (+ € 8)
(Graag de keuze van het nagerecht of kaas bij het bestellen van het menu)
3 gangenmenu : € 44 / met aangepaste wijnen € 63
(niet op zaterdagavond, zondagmiddag en feestdagen)
- voorgerecht: zeetong – grijze garnalen – nage
- hoofdgerecht: zeebaars (+ € 3) of Mechelse koekoek
4 gangenmenu: € 57 / met aangepaste wijnen € 82
Sorbet of Aquavit als tussendoortje: + € 2,50
Op zaterdagavond, zondagmiddag en feestdagen serveren wij enkel bovenstaand keuzemenu met 4 gangen, kreeftbereidingen en oesters.
Menu’s ten laatste start om 13.30 uur of 20.30 uur.