De Meetjeslandse Tafel

24 juni tot en met 22 juli

Wij hebben een hart voor de lokale producten uit het Meetjesland en onze provincie en zijn daarom verkozen als “Ambassadeur Lekker Oost-Vlaams”. Wij brengen u ieder gerecht met een apart verhaal.

Sashimi van tonijn – roomkaas – verse kruiden – wasabi

***

Zeeduivel – korstje met oregano – prei – zeekraal – tomatenboter

of

Gebakken ganzenlever – perzik – vliercoulis – cashewnoten (+ € 3)

of

Mosselsoepje – tijm

***

Gebakken pladijs – Griekse pasta – spinazie – venkelcoulis

of

Eendenborst – maïsblini – paddenstoelen – zilveruitjes – wortelzalf

***

Kersen “Engelendael” – witte chocolade – lavendelroomijs

of

Aardbeien – vanilleroomijs – aardbeienijs – amandelkoekje

of

Crème brûlée van Leute Bokbier

of

Assortiment kaas – compote – notentoast (+ € 8)

(Graag de keuze van het nagerecht of kaas bij het bestellen van het menu)


3 gangenmenu : € 44 / met passende wijnen € 63

(niet op zaterdagavond, zondagmiddag en feestdagen)

  • voorgerecht: sashimi van tonijn – roomkaas – verse kruiden – wasabi
  • hoofdgerecht: pladijs  of  eendenborst

4 gangenmenu: € 57 / met passende wijnen € 82

Sorbet of Aquavit als tussendoortje: + € 2,50


Op zaterdagavond, zondagmiddag en feestdagen serveren wij enkel bovenstaand keuzemenu met 4 gangen en kreeftbereidingen.

Menu’s ten laatste start om 13.30 uur of 20.30 uur.