De Meetjeslandse Tafel

26 november tot en met 19 december

Wij hebben een hart voor de lokale producten uit het Meetjesland en onze provincie en zijn daarom verkozen als “Ambassadeur Lekker Oost-Vlaams”. Wij brengen u ieder gerecht met een apart verhaal.

Sint-Jakobsnootjes gebakken – pompoencoulis – compote van tomaat

****

Tarbot – grondwitloof – sabayon wit bier (+ € 4)

of

Wilde eendenboutjes gekonfijt – savooikool in room – spek – truffeljus

of

Roomsoep van tijgergarnalen – prei

****

Kabeljauwhaas onder korst – selderrisotto – peterseliecoulis

of

Haasfilet – rode kool – bospaddenstoelen – aardappelpoffers – saus van Gulden Draak (+ € 3)

****

Javanais – mousse van hazelnoot – ijs van nougat

of

Parfait van speculaas – clementines

of

Crème brûlée van Leute Bokbier

of

Assortiment kaas – compote – notentoost (+ € 8)

(Graag de keuze van het nagerecht of kaas bij het bestellen van het menu)


3 gangenmenu (niet op zaterdagavond, zondagmiddag en feestdagen): € 42 / met aangepaste wijnen € 61

  • voorgerecht: Sint-Jakobsnootjes (+ € 3) of eendenboutjes
  • hoofdgerecht: kabeljauw of haasfilet (+ € 3)

4 gangenmenu: € 55 / met aangepaste wijnen € 78

Sorbet of Aquavit als tussendoortje: + € 2,50


Op zaterdagavond, zondagmiddag en feestdagen serveren wij enkel bovenstaand keuzemenu met 4 gangen, kreeftbereidingen en oesters.

Menu’s ten laatste start om 13.30 uur of 20.30 uur.