De Meetjeslandse Tafel

    Wij hebben een hart voor de lokale producten uit het Meetjesland en onze provincie en zijn daarom verkozen als “Ambassadeur Lekker Oost-Vlaams”. Wij brengen u ieder gerecht met een apart verhaal.

    (4 september tot en met 15 oktober)

    Terrine van ganzenlever – San Danielleham – toast met pistachenoot – compote van peer

    **

    Omberfilet – uiencompote met tomaat – coulis van pompoen – basilicumpesto

    of

    Paling op Sentse wijze

    of

    Roomsoep van grijze garnalen

    **

    Gambas – risotto met erwtjes – kerriesaus

    **

    Borst van wilde eend – maïspannenkoek – gewokte groenten

    of

    Zeeduivel gebakken – prei – roze pepersaus – dûchesse

    **

    Peer – chocolade – veenbes

    of

    Crème brûlée van Leute Bokbier

    of

    Dame Blanche

    of

    Assortiment kaas – compote – notentoost (+ € 8)

    (Graag de keuze van het nagerecht of kaas bij het bestellen van het menu)


    3 gangenmenu € 39 / met aangepaste wijnen € 58

                = voorgerecht keuze ganzenlever (+ € 2) of omberfilet / hoofdgerecht keuze eend of zeeduivel

    4 gangenmenu: € 51 / met aangepaste wijnen € 74

                = zonder gambas

    5 gangenmenu: € 66 / met aperitief en aangepaste wijnen € 96

    Sorbet of Aquavit als tussendoortje: +  € 2,50


    Op zaterdagavond en zondagmiddag serveren wij enkel bovenstaand keuzemenu

    met 3, 4 of 5 gangen of  kreeftenmenu en kreeftbereidingen naar keuze.