Wij hebben een hart voor de lokale producten uit het Meetjesland en onze provincie en zijn daarom verkozen als “Ambassadeur Lekker Oost-Vlaams”. Wij brengen u ieder gerecht met een apart verhaal.

(4 september tot en met 15 oktober)

Terrine van ganzenlever – San Danielleham – toast met pistachenoot – compote van peer

**

Omberfilet – uiencompote met tomaat – coulis van pompoen – basilicumpesto

of

Paling op Sentse wijze

of

Roomsoep van grijze garnalen

**

Gambas – risotto met erwtjes – kerriesaus

**

Borst van wilde eend – maïspannenkoek – gewokte groenten

of

Zeeduivel gebakken – prei – roze pepersaus – dûchesse

**

Peer – chocolade – veenbes

of

Crème brûlée van Leute Bokbier

of

Dame Blanche

of

Assortiment kaas – compote – notentoost (+ € 8)

(Graag de keuze van het nagerecht of kaas bij het bestellen van het menu)


3 gangenmenu € 39 / met aangepaste wijnen € 58

            = voorgerecht keuze ganzenlever (+ € 2) of omberfilet / hoofdgerecht keuze eend of zeeduivel

4 gangenmenu: € 51 / met aangepaste wijnen € 74

            = zonder gambas

5 gangenmenu: € 66 / met aperitief en aangepaste wijnen € 96

Sorbet of Aquavit als tussendoortje: +  € 2,50


Op zaterdagavond en zondagmiddag serveren wij enkel bovenstaand keuzemenu

met 3, 4 of 5 gangen of  kreeftenmenu en kreeftbereidingen naar keuze.