Het Warandemenu

    10/01 tot en met 06/02

    (enkel per tafel)

    Degustatie van wild en gevogelte

    Zeetong – romige spinazie – verse kruiden

    Grietfilet – koningskrab – peterseliewortel – broccoli

    Sorbet  of  Aquavit

    Filet puur – paddenstoelen – zoete aardappel – witloof

    Enkele bereidingen met koffie en chocolade

    of

    Assortiment kaas (+ € 8)

    (Graag de keuze van het nagerecht of kaas bij het bestellen van het menu)

     


    Menu volledig:

    6 gangen: € 66  / met passende wijnen: € 96

    Menu 4 gangen:

    zonder griet en zonder sorbet/aquavit: € 54 / met passende wijnen: € 77

    Menu 3 gangen:

    € 39 / met passende wijnen: € 58 

    Voorgerecht:
    degustatie wild en gevogelte of  grietfilet met koningskrab (+ 4 €)

    Hoofdgerecht:
    filet puur  of  zeetong met spinazie

    Nagerecht:
    bereidingen met koffie en chocolade  of  assortiment kaas (+ € 8)

     

    In onze menu’s rekenen wij een extra kost aan per wijziging.