Het Warandemenu

    06/03 tot en met 09/04

    (enkel per tafel)

    Tartaar van limousinrund – gedroogde wagyu-nek – mesclun – bietjes

    Brandade van knolselder – kabeljauw – kokkels

    Langoustine – grijze garnalen – aardappelmousseline – coulis van krab

    Sorbet  of  Aquavit

    Duivenborst – billetje gekonfijt – schorseneer – truffeljus – erwtjeszalf

    Ijsnougat – gedroogd fruit – noten

    of

    Assortiment kaas (+ € 8)

    (Graag de keuze van het nagerecht of kaas bij het bestellen van het menu)

     


    Menu volledig:

    6 gangen: € 66  / met passende wijnen: € 96

    Menu 4 gangen:

    zonder langoustine en zonder sorbet/aquavit: € 54 / met passende wijnen: € 77

    Menu 3 gangen: niet op zaterdagavond en zondagmiddag

    € 39 / met passende wijnen: € 58 

    Voorgerecht:
    tartaar of  langoustine – grijze garnalen (+ € 3)

    Hoofdgerecht:
    duif (+ € 2)  of  brandade knolselder – kabeljauw

    Nagerecht:
    ijsnougat – gedroogd fruit – noten  of  assortiment kaas (+ € 8)

     

    In onze menu’s rekenen wij een extra kost aan per wijziging.