Het Warandemenu

    07/02 tot en met 23/02

    (enkel per tafel)

    Torentje en brûlée van ganzenlever – compote van droge pruimen – mango – notentoast

    Sint-Jakobsnootjes – prei – sabayon van citroengras en sinaas

    Zeebaars – grondwitloof – pickles

    Sorbet  of  Aquavit

    Eendenborst – balsamico – peterseliewortel – Breydelspek

    Melkchocolade – framboos – rode bessenijs

    of

    Assortiment kaas (+ € 8)

    (Graag de keuze van het nagerecht of kaas bij het bestellen van het menu)

     


    Menu volledig:

    6 gangen: € 66  / met passende wijnen: € 96

    Menu 4 gangen:

    zonder Sint-Jakobsnootjes en zonder sorbet/aquavit: € 54 / met passende wijnen: € 77

    Menu 3 gangen:

    € 39 / met passende wijnen: € 58 

    Voorgerecht:
    ganzenlever of  Sint-Jakobsnootjes (+ € 2)

    Hoofdgerecht:
    eendenborst  of  zeebaars

    Nagerecht:
    melkchocolade – framboos – rode bessenijs  of  assortiment kaas (+ € 8)

     

    In onze menu’s rekenen wij een extra kost aan per wijziging.