Mario, sous-chef in restaurant De Warande, is gek op chocolade.

Wat eerst begon in de keuken als een hobby, is ondertussen uitgegroeid tot een eigen klein bedrijfje, Chocolazot, dat artisanaal bereide pralines en truffels produceert.

Er is geen continu voorraad, omdat er maandelijks op bestelling wordt gewerkt.

Op de productiedata’s wordt er een ruime waaier van pralines en van de overheerlijke botertruffels omhuld door schilfers in melkchocolade gemaakt.

Voor Valentijn, Pasen en Sinterklaas maakt Mario en zijn echtgenote jaarlijks een origineel geschenkje, waarin alle producten ruim aan bod komen. Indien u voor een andere gelegenheid een origineel geschenkje wil voorzien, neemt u gerust contact op om uw voorstel te bespreken.

Assortiment pralines:
• praliné pralines
• ganaches pralines (in de volksmond gekend als bruine crème)
• pralines op basis van botermassa
• marsepein pralines

Door aan deze basis, diverse specerijen, noten, vruchtensappen en likeur toe te voegen, bereiken we een assortiment dat al snel uit een 20-tal soorten bestaat.

Contact

CHOCOLAZOT

Molenstraat 98 – 9970 Kaprijke

tel: 09/328 65 03
gsm: 0478/20 95 16
mail: chocolazot@telenet.be
web: www.chocolazot.be

U kan bestellen via mail tot uiterlijk 10 dagen voor de productiedatum.