Valentijn
Afhaalgerechten en -menu
VALENTIJNMENU | In € |
Ganzenleverterrine, rozijnentoast, chutney | |
Zeetong in champagnesaus met lentegroenten | |
Kalfsfilet met trappistensaus, gewokte groenten en krielaardappel | |
Creatie met limoen en framboos (ook verkrijgbaar apart € 6) | |
Valentijnmenu zonder 3 hapjes | 52,00 |
Valentijnmenu met 3 hapjes | 58,00 |
Bij het menu krijgt u er huisgebakken lijnzaadbrood bij | |
|
|
KREEFTEN | |
Onderstaande zijn richtprijzen. Prijs is volgens juiste gewicht per kreeft. | |
In eigen nat, américaine, gegrild, Bellevue | |
kreeft vanaf 400 gram | 34,00 |
kreeft vanaf 500 gram | 42,50 |
kreeft vanaf 600 gram | 51,00 |
|
|
VOORGERECHTEN | |
Oesters plat 5/0 per 6 stuks | 18,00 |
Terrine van ganzenlever (+ 60 gram) met garnituur en toast | 16,00 |
Tijgergarnalen (5 stuks) in Sardische boter | 13,00 |
|
|
SOEPEN (per liter) | |
Bisque met grijze garnalen | 20,00 |
Bisque met kreeftenvlees | 25,00 |
|
|
HOOFDGERECHTEN | |
Paling groen of room | 25,00 |
Paling op Sentse wijze (prei, garnalen) | 27,00 |
Zeetong in champagnesaus met lentegroenten en pommes duchesse | 30,00 |
Kalfsfilet met trappistensaus, gewokte groenten en krielaardappel | 32,00 |
Voorgebakken verse frieten bij paling pp | 2,00 |
BESTELLEN
–>Bestellen kan ten laatste tot maandagavond 8 februari 20 u.
–>Kan via mail naar info@restaurantdewarande.be of bel naar 09 379 00 51.
AFHALEN PRAKTISCHE INFO
–>Afhaaldata: 12 – 13 – 14 februari 2021.
–> Afhalen vrijdag en zaterdag tussen 16u30 en 18u30, zondag tussen 10u30 en 12u30 .