Valentijn

    Printvriendelijke versie


    Afhaalgerechten en -menu

    VALENTIJNMENU In €
    Ganzenleverterrine, rozijnentoast, chutney
    Zeetong in champagnesaus met lentegroenten
    Kalfsfilet met trappistensaus, gewokte groenten en krielaardappel
    Creatie met limoen en framboos (ook verkrijgbaar apart € 6)
    Valentijnmenu zonder 3 hapjes  52,00
    Valentijnmenu met 3 hapjes  58,00

    KREEFTEN
    Onderstaande zijn richtprijzen. Prijs is volgens juiste gewicht per kreeft.
    In eigen nat, américaine, gegrild, Bellevue
    kreeft vanaf 400 gram 34,00
    kreeft vanaf 500 gram 42,50
    kreeft vanaf 600 gram 51,00

    VOORGERECHTEN
    Oesters plat 5/0 per 6 stuks 18,00
    Terrine van ganzenlever (+ 60 gram) met garnituur en toast 16,00
    Tijgergarnalen (5 stuks) in Sardische boter 13,00

    SOEPEN (per liter)
    Bisque met grijze garnalen 20,00
    Bisque met kreeftenvlees 25,00

    HOOFDGERECHTEN
    Paling groen of room 25,00
    Paling op Sentse wijze (prei, garnalen) 27,00
    Zeetong in champagnesaus met lentegroenten en pommes duchesse 30,00
    Kalfsfilet met trappistensaus, gewokte groenten en krielaardappel 32,00
    Voorgebakken verse frieten bij paling pp 2,00

     

    BESTELLEN

    Bestellen kan tot 3 dagen op voorhand, ten laatste op woensdag tegen 20u .

    Kan via mail naar info@restaurantdewarande.be of bel naar 09 379 00 51.

    AFHALEN PRAKTISCHE INFO

    –>Afhaaldata: 12 – 13 – 14 februari 2021.

    –> Afhalen vrijdag en zaterdag tussen 16u30 en 18u30, zondag tussen 10u30 en 12u30 .